Support Center

Recent questions

About Koken

This Help Center provides support for Koken, a free content management system designed for photographers, artists and designers.

Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

Links not working after 18.0 update

Carsten

Sep 22, 2014 06:28PM EDT

Hi,
after updating to 18.0 my site links don't work. When I enter the web page I can click just one link, no matter which it is, after that no other links are working, And further the tagline does not appear.
I've cleared the system cache and reset the links without success. I've updated in line Koken 18.0, Repertoire theme 1.5.0 and last the Image Protector 1.1.6 plugin.
Please help. Thank you!

Up 0 rated Down

Carsten

Sep 22, 2014 06:40PM EDT
I forgot an additional question: Updating the theme every time resets all individual changes back to defaults, isn't there any way that Koken preserves personal changes?
Up 0 rated Down

Team NetObjects Koken Agent

Sep 22, 2014 08:49PM EDT

Carsten – Links are working as expected for me. What browser are you using?

Regarding the tagline, it looks like that is empty. Have you checked Settings > Site publishing to make sure it is filled in?

I forgot an additional question: Updating the theme every time resets all individual changes back to defaults, isn’t there any way that Koken preserves personal changes?

That shouldn’t be happening. Are you making any code adjustments to the theme?

Up 0 rated Down

Karsten H.

Sep 23, 2014 04:26PM EDT
I have the same problem with Firefox 32.0.2. Only the Icon/Site name on the left is active all the time. The home link and the links to other collections do not work when I am inside a collection.
Everything works fine on my Android phone with Chrome, though.
Up 0 rated Down

Marijan Močivnik

Sep 24, 2014 09:13AM EDT
Same problem from todays upgradings - links on albums/collections does not work when you pick any photo. Links on text pages works OK.
Using Firefox 32.0.2
Same problem with Safari on i-phone.
Up 0 rated Down

Team NetObjects Koken Agent

Sep 24, 2014 11:44AM EDT

This issue should be resolved in the latest update to the image protector plugin (1.1.8). Sign in to your Koken console, then visit Store > Updates.

Up 0 rated Down

Carsten

Sep 24, 2014 03:04PM EDT
Hi Brad,
thank you, that did it! The links seem to be ok again,
I would be glad if you find a solution for the missing tagline too and why theme updates overwrite my personal adjustments.
Keep up the good work,
Carsten
Up 0 rated Down

Karsten H.

Sep 24, 2014 06:04PM EDT
Yes, same here. Everything works fine now. Thank you!
Up 0 rated Down

Carsten

Sep 25, 2014 06:36AM EDT
Hi Brad,
I've found the reason about the tagline, that was a missing setting but brings me back to the question why theme updates revert all my adjustments to defaults.

Thanks,
Carsten

This question has received the maximum number of answers.

support@koken.me
http://assets0.desk.com/
false
koken
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete